Binance Global Hesabı Nasıl Açılır?

Bu yazıda sizlere Binance'ta nasıl hesap açacağınızı anlatacağım.


Binance'a kayıt olma adımları

Eğer sorularınız olursa yorumlar kısmından sorduğunuzda sizlere seve seve yardımcı olurum. 

Tamamen ücretsiz bir şekilde sizlerin para kazanmasına yardımcı olabilmem ve sizlere sürekli yardım edebilmem için aşağıdaki resime tıklayarak kaydolmanız benim için önemlidir. Bu sayede hem siz, hem de ben Binance'daki işlem ücretlerinde %10 indirim kazanmış olacağız. Linki aşağıda bulabilirsiniz:




Şimdi para kazanmaya başlamak için hesap oluşturma kısmına geçelim:

1. Üstteki resime tıkladığımızda açılan sayfa Binance web sitesidir. Sayfanın sağ üst köşesindeki [Kayıt ol] düğmesini tıklayın. Resme tıklayıp büyütebilirsiniz.


2. Kayıt sayfasında, hesabınız için kullanacağınız e-posta adresini ve şifreyi girin. Kullanım Koşullarını dikkatli bir şekilde okuyun, sonrasında onay kutucuğunu işaretleyip, [kayıt ol] düğmesini tıklayın.

NOT:

  • Burada komisyon indiriminden faydalanabilmeniz adına benim referans kodum görünecektir. Eğer görünmüyorsa kendiniz MJA1QWPX kodunu yapıştırıp indirimden faydalanabilirsiniz.

3. [Kayıt ol] düğmesini tıkladıktan sonra karşınıza Amerikan vatandaşı olup olmadığınızı teyit eden bir uyarı gelecektir. Çin temelli bir borsa olduğu için ABD'de Binance kullanımı yasaklanmıştır, bu sebeple ABD vatandaşları üye olamaz, burada onun uyarısı görünmektedir. Siz sol taraftaki "I'm not" kutucuğuna tıklamalısınız.




4.  Tıkladıktan sonra, sistem e-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderir, kod 30 dakikalığına geçerli olacaktır. E-posta kutunuzu kontrol edin ve doğrulama kodunu belirtilen süre içinde girin. Aşağıda gelen mailin bir örneği gösterilmektedir: 


5.  Yukarıdaki görselde kırmızı okla gösterilen kodu aşağıdaki kutucuklara yazın.


6. Doğrulama kodunu girdikten sonra, kaydınız başarıyla tamamlanmıştır. Aşağıdaki hoşgeldiniz karşılama sayfasını göreceksiniz.




Hesabınızın ve kripto paralarınızın çalınmaması için bunları kesinlikle aktif edin. (Google 2FA ya da SMS 2FA). Bunların detaylarını da linke tıklayarak ilgili yazımda bulabilirsiniz. 












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Binance Smart Chain Cüzdanı Oluşturmak - BSC Wallet Nasıl Oluşturulur?

BSC Wallet'a BNB Göndermek - Binance Smart Chain Cüzdanına BNB Göndermek